bitcoin cryptocurrency

Bitcoin vaart in onbekende wateren terwijl de prijs voor de eerste keer $ 22K overschrijdt

Bitcoin gaat naar het noorden en is voorbij twee prijshindernissen geblazen om een ​​nieuw record aller tijden te bereiken.

 

Op donderdag rond 2:40 UTC steeg de prijs van ‘s werelds eerste cryptocurrency voor de eerste keer boven $ 22.000, na een paar uur verankerd te zijn rond $ 21.300 tijdens de vroege handelsuren in Azië, volgens gegevens van Bitstamp. Waar bitcoin kopen?

 

De prijs van de bellwether cryptocurrency verandert van eigenaar voor ongeveer $ 22.150 op het moment van drukken.

 

Bitcoin schommelde tussen de $ 19.316 en $ 22.181 over een periode van 24 uur en lijkt zeewaardig, aangezien uitspraken over de prijs die zes cijfers bereiken de afgelopen weken zijn gestegen.

 

 

Volgens analisten lijkt het weer helder voor bitcoin, die zeggen dat een periode van winstneming nog niet aan de horizon ligt. Is Bitcoin era betrouwbaar?

 

“$ 22.000 is een groene vlag op weg naar het volgende psychologische niveau van $ 25.000 en ik zou voor het einde van het jaar een snelle beweging en hoge volatiliteit onder de $ 25.000 verwachten”, zei Jehan Chu, CEO van Kenetic Capital. “Aangezien topmanagers zoals Guggenheim Partners en Alan Howard belangrijke posities innemen en investeerders dwingen om niet toe te wijzen aan bitcoin, is $ 22.000 de ultieme achterblijvende indicator van institutioneel belang.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.