theorie oefening

Het lezen van een rijexamencentrum zou 18 flats kunnen worden

Een rijtestcentrum in het zuiden van Reading zou kunnen worden afgebroken en vervangen door 18 flats.

 

Maxika Homes heeft plannen ingediend bij de Reading Borough Council (RBC) om het Reading Driving Test Centre op 220-222 Elgar Road neer te halen en 18 appartementen te bouwen.

 

De plannen voor een nieuw flatgebouw van drie en een halve verdieping omvatten acht eenkamerappartementen, negen tweekamerappartementen en een driepersoonskamer, met 12 parkeerplaatsen en een fietsenstalling met 10 plaatsen. Auto theorie examen oefenen online mogelijk.

 

 

40 hitnummers die nu niet meer op de radio mogen worden afgespeeld

OCEANDRAW

 

Als het Reading-centrum sluit, zijn de dichtstbijzijnde rijtestcentra voor Reading in Newbury, High Wycombe, Farnborough, Basingstoke en Slough.

 

Maxika Homes zegt de behoefte aan meer woningen in Reading te erkennen en heeft advies ingewonnen bij RBC om de meest geschikte manier te vinden om aan deze vraag te voldoen.

 

De ontwikkelaar zegt dat zijn plannen een “passende intensivering” zouden zijn voor het gebied rond Elgar Road en een duurzame, hoogwaardige ontwikkeling zouden zijn.

 

En er staat dat de residentiële ontwikkeling efficiënter gebruik zou maken van de omgeving en de omgeving beter zou aanvullen.

 

De ontwikkelaar stelt in de aanvraag: “[Het huidige gebouw] zorgt qua schaal voor een oncomfortabele transitie.

 

“Dit probleem wordt nog verergerd door de platte dakvorm van het bestaande gebouw tegen de heersende schuine dakvormen aan de westkant van Elgar Road. Theorie motor oefenen online mogelijk.

 

“Door de combinatie van deze factoren ziet het bestaande gebouw er onevenredig uit in het straatbeeld en verstoort het het algemene karakter van het gebied.”

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.