cryptoclan indrukken

PayPal bevestigt dat het Crypto Security Firm Curv koopt

De betalingsgigant zei dat Curv het zal helpen “zijn initiatieven ter ondersteuning van cryptocurrencies en digitale activa te versnellen en uit te breiden.”

 

PayPal bevestigt dat het Crypto Security Firm Curv koopt

PayPal zei maandag dat het is overeengekomen om het in Israël gevestigde Curv, een aanbieder van cloudgebaseerde infrastructuur voor digitale activabeveiliging, over te nemen.

 

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt, maar de betalingsgigant zei dat het van plan is zijn nieuwe aankoop te gebruiken om “zijn initiatieven ter ondersteuning van cryptocurrencies en digitale activa te versnellen en uit te breiden.”

 

“De overname van Curv maakt deel uit van onze inspanningen om te investeren in het talent en de technologie om onze visie voor een meer inclusief financieel systeem te realiseren”, aldus Jose Fernandez da Ponte, vicepresident van PayPal en algemeen directeur van blockchain, crypto en digitale valuta’s. Polkadot toekomst is positief.

 

 

“Tijdens onze gesprekken met het team van Curv waren we onder de indruk van hun technisch talent, ondernemersgeest en het denken achter de technologie die ze de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. We zijn verheugd het Curv-team te verwelkomen bij PayPal, “zei hij.

 

Mede-oprichter en CEO van Curv Itay Malinger zei: “Nu de acceptatie van digitale activa versnelt, hebben we het gevoel dat er geen betere thuis is dan PayPal om onze reis van innovatie voort te zetten.”

 

PayPal zei dat het verwacht dat de overnameovereenkomst in de eerste helft van dit jaar zal worden afgerond.

 

De crypto-push van PayPal

PayPal, dat samenwerkte met het door de staat gereguleerde Paxos in New York om vanaf oktober het kopen en verkopen van cryptocurrency aan te bieden, stond erom bekend op jacht te zijn naar een overname van cryptocurrency. De betalingsgigant zou in gesprek zijn geweest om BitGo te kopen voor maar liefst $ 750 miljoen, hoewel de deal niet doorging. beste app voor bitcoin is online te vinden.

 

Multi-party computation (MPC) -winkels zoals Curv en Fireblocks zijn schaars in cryptoland – de laatste werkt naar verluidt aan crypto-bewaring met BNY Mellon.

 

Curv heeft bijvoorbeeld eerder een aanbod afgewezen dat door de crypto-arm van Facebook, Novi, zou worden overgenomen, volgens een bron met kennis van die deal.

 

Curv werkt samen met enkele opmerkelijke cryptobedrijven die zich op Europa richten, zoals eToro en FalconX, wat suggereert dat PayPal serieus bezig is met het verspreiden van zijn crypto-voetafdruk buiten de VS en met het aanbieden van een breder scala aan diensten.

 

Terwijl grote banken op zoek zijn naar partners of “acquisities” op het gebied van custody, zou het komende jaar meer crypto-fusies en overnames van institutionele spelers kunnen zien.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.